Mi ez az egész?

2012.04.24. 17:51

2011-11-01_12_12_36_1335282654.jpg_1366x768

Nem gondoltam volna, hogy valaha is blogot fogok írni, azonban nem is úgy tekintek erre az oldalra, mint egy klasszikus blogra, hanem inkább úgy mint egy online útikalaúzra és egyben emlékeztetőre saját magamnak. Talán a kedvenc időtöltésem az utazás, az új dolgok felfedezése saját magamnak, hiszen ma már nem sok olyan érintetlen terület van a Földön, ahol ne járt volna ember, mégis más képeken nézni, vagy olvasni ezekről a helyekről, mint felkeresni őket és a saját szemünkkel látni őket, megtapasztalni a hangulatukat.

Évekkel ezelőtt kezdtem teljesítménytúrázni, majd ez fokozatosan ment át túrázásba és kirándulásba - a szőrszálhasogatók kedvéért igen, ez a három dolog mind különböző egymástól :) - mert szerettem volna egyre inkább arra helyezni a hangsúlyt, hogy alaposan megismerhessem azokat a helyeket, ahova éppen elvetődtem és ne csak elrohanjak mellettük. Nem csak a természetjárás érdekel, bár ez geográfusként különösen közel áll a szívemhez és máshogy is nézek egy tájra, mint egy átlag ember, de a városok, épített örökségek felkeresése is vonz, ami talán a történelemhez kapcsolódó érdeklődésemből fakad. Az a célom, hogy minél többet lássak a világból, nem csak a szűk környezetünkben, Magyarországon, hanem azon kívül is, a lehető legmesszebb tolva a határokat. Az ország megismeréséhez például jó alapot nyújt az Országos Kéktúra teljesítése, amin most már több éve munkálkodom.

Ezzel a bloggal az a célom, hogy megosszam másokkal is, hogy éppen milyen helyen jártam, mit tapasztaltam ott, remélve, hogy ezzel felkeltem más emberek érdeklődését is. Másrészt olyan helyekről is szeretnék írni, ahova tervezek eljutni a jövőben. Kezdődhet az utazás :)

A bejegyzés trackback címe:

https://discover.blog.hu/api/trackback/id/tr104470770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nola 2012.04.24. 17:58:41

Nagyon jó lesz ez a blog!:) Olvasni fogom:)
süti beállítások módosítása